Privacy statement Eindhoven Welschap Aviation Society (EWAS)

Huishoudelijke regels van EWAS, belangrijk om door te lezen, ook voor niet/toekomstig leden
Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
sentry
EWAS Admin Moderator
Berichten: 8335
Lid geworden op: ma nov 28, 2005 22:12 pm
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Privacy statement Eindhoven Welschap Aviation Society (EWAS)

#1 Bericht door sentry » do mei 24, 2018 20:42 pm

Privacy statement Eindhoven Welschap Aviation Society (EWAS)

Verwerking persoonsgegevens:
:!: De door u op deze site verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt door de Eindhoven Welschap Aviation Society (EWAS) te Eindhoven.
EWAS is een kleine vereniging van Luchtvaartenthousiasten die gezamenlijk een luchtvaartforum beheren over vliegbasis Eindhoven/Eindhoven Airport en (luchtvaart)reizen organiseren.
Binnen EWAS is een hiervoor aangewezen bestuurslid verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

:!: De Eindhoven Welschap Aviation Society heeft geen Functionaris Gegevensbescherming.

:!: De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- Aanmelding en registratie op het forum van EWAS.
- Aanmelding voor de door EWAS georganiseerde (Luchtvaart)reizen

Bij uw aanmelding op het forum of voor een van de door EWAS georganiseerde reizen geeft u ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens.
Bij aanmelding voor het forum hebben wij in eerste instantie uitsluitend uw naam, adres woonplaats en telefoonnummer nodig, die mogelijk herleidbaar zijn tot personen.
Na aanmelding kunt u zelf in uw posts op het forum uw naam of andere gegevens opnemen.

Als u zich aanmeldt voor een van onze reizen is het noodzakelijk om meer persoonsgegevens te verwerken, waaronder in een aantal gevallen uw geboortedatum en plaats en paspoortnummer.
Voor al onze reis-activiteiten verwerken wij de volgende persoonsgegevens:
  • e-mail
  • adres
  • naam
  • voornamen
  • adres
  • postcode
  • woonplaats
  • geboortedatum
  • geboorteplaats
  • paspoortnummer
  • nationaliteit
  • telefoonnummer
  • EWAS forum naam
:!: Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor de registratie op het forum en voor het organiseren van onze reizen.
De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.

:!: Wij gebruiken uitsluitend de door uzelf opgegeven informatie, gegevens en posts.
We verzamelen geen informatie over u via andere kanalen.
Wij gebruiken en bewaren uw gegevens in principe voor de duur van uw “lidmaatschap” van het forum.
Op het moment dat u zich afmeldt voor het forum, worden uw persoons- en inloggegevens met alle informatie en alle ingezonden posts door ons verwijderd.

:!: Bij de organisatie van onze reizen kan het voorkomen dat wij de door u in het kader van de reis verstrekte gegevens doorgeven aan andere partijen. Hierbij gaat het dan om collega luchtvaart en/of spottersverenigingen, organisatoren van luchtvaart-evenementen en luchtmachten/defensie organisaties binnen en buiten Europa.
Het kan hierbij voorkomen dat wij vanuit het oogpunt van veiligheid verplicht zijn om uw paspoortnummer door te geven aan deze derde-partij.

Uw rechten:
:!: U heeft conform AVG recht op: inzage van uw gegevens, recht op rectificatie of verwijdering van uw gegevens.
U heeft het recht tot bezwaar tegen de verwerking of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens.

:!: U heeft het recht om op ieder gewenst moment de toestemming voor de verwerking van uw gegevens in te trekken.

:!: U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens m.b.t. de verwerking van uw persoonsgegevens door EWAS.

Gesloten