Huishoudelijk reglement

Huishoudelijke regels van EWAS, belangrijk om door te lezen, ook voor niet/toekomstig leden
Gesloten
Bericht
Auteur
admin
EWAS Admin
Berichten: 6
Lid geworden op: vr okt 28, 2005 14:50 pm

Huishoudelijk reglement

#1 Bericht door admin » do dec 01, 2005 09:09 am

Hallo

Bedankt voor je interesse in de EWAS Yahoogroups en het EWAS forum. Op deze group en in het forum wordt zoveel mogelijk civiele en militaire info gezet omtrent het vliegveld in Eindhoven.

Gebruikers van de EWAS Yahoogroups en het EWAS Forum hoeven geen lid te zijn van de EWAS. Het gebruik is vrij.

Om lid te worden van deze groep hebben we je volledige naam, adres en telefoon gegevens nodig. Deze gegevens zullen discreet behandeld worden en alleen voor EWAS doeleinden gebruikt worden. Ze zullen niet aan derden verstrekt worden. De EWAS behoud het recht om mensen zonder opgaaf van reden te weigeren.


Reglement:
Het hoofddoel van de EWAS Yahoogroups en EWAS Forum is om zo veel mogelijk informatie, zowel civiel als militair, van Eindhoven Airport/Vliegbasis Eindhoven te verzamelen en uit te wisselen.

Topics die ook toe gelaten worden zijn de vliegvelden en locaties "rondom" Eindhoven. Dit houd in de gehele provincie Noord Brabant. Verder ook alle velden in Limburg en Noord België (zoals: Brasschaat, Zoersel, Weelde, Luik, Antwerpen en Kleine Brogel). Ook Geilenkirchen wordt, gezien de afstand, toegelaten.

Verder worden berichten van andere spotters/luchtvaart groepen toegelaten. Voorbeelden: GRAS website update en Scramble updates. Commercieële postings zijn vanaf heden niet meer toegestaan tenzij er vooraf toestemming is verleend door het EWAS bestuur. Verzoek kan je sturen naar info@ewas.nl. Oude afspraken uit het verleden zijn per 01-01-2006 komen te vervallen.

Off-Topic issues kunnen in het http://www.ewas.nl/eforum/viewforum.php?f=7 EWAS Belved'Air forum worden geplaatst.

Een dolletje op de EWAS Yahoogroups en EWAS Forum is toegestaan, mits een reply op een topic, maar het beledigen en/of uitschelden van mensen en/of organisaties wordt bestraft met onmiddellijke en definitieve verwijdering van de groep en/of forum.

Forum maintenance (het verwijderen van dubbele postings, foto's in quotes e.d.) wordt op regelmatige basis uitgevoerd.

Banners en plaatjes zijn vanaf heden niet meer toegestaan in het onderschrift onder iedere posting. Dit om het forum overzichtelijk te houden en te zorgen dat de pagina's niet te lang laden. Een onderschrift mag nu nog maar maximaal 5 regels of 400(5 regels met 80 karakters) karakters bevatten. Het is nog wel mogelijk om links in het onderschrift te zetten, alleen niet-commerciële links zijn toegestaan zoals hierboven vermeldt.

Bij eventueel verkeerd gebruik en/of misbruik van het regelement krijgt diegene een waarschuwing via persoonlijke mail en niet via de group/forum. Bij meervoudig verkeerd gebruik/misbruik behoud de EWAS het recht om de gebruiker tijdelijk of permanent te verwijderen van de EWAS Yahoogroup of EWAS Forum.

Geplaatste foto's en/of tekst mogen niet zonder vooraf schriftelijk toestemming van de eigenaar gebruikt worden voor andere doeleinden dan het EWAS Forum. Misbruik zal bestraft worden met verwijdering van het EWAS Forum.


Dit reglement is na te lezen op:

EWAS Yahoogroups pagina http://groups.yahoo.com/group/ewas
EWAS Forum http://www.ewas.nl/eforum/viewtopic.php?t=6
EWAS Website http://www.ewas.nl


De aanmeld-procedure is te vinden op http://www.ewas.nl/eforum/viewtopic.php?t=164.


Hopelijk kunnen we je als lid begroeten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Eindhoven Welschap Aviation Society (EWAS)


Update
SJ 2006-01-03
JB 2006-02-13
JB 2006-05-07
JS 2006-11-21
SJ 2007-01-11
JB 2007-11-14

Gesloten